Törökbálint Holnap Egyesület honlapja
Bruder Márton képviselőjelölt

Bruder Márton vagyok, 35 éves, nős, környezetvédő, ökológiai gazdálkodó. Feleségemmel 2013 óta élünk idamajori tanyánkon. Ezidáig elsősorban szakpolitikai kérdésekkel foglalkoztam (vidékfejlesztés, közös agrárpolitika, ökológiai szolgáltatások, az erdők társadalmi haszna), tudományos és ismeretterjesztő szakcikkek keretében, közéleti kérdéseket soha nem érintve. 2018-ban azt tapasztaltam, hogy a magyar közbeszéd oly mértékben kiüresedett, olyannyira hiteltelenné vált, hogy ez ellen már személyesen is föl kell lépnem. Ennek a feladatnak az őszi helyhatósági választásokon a Törökbálint Holnap Egyesület színeiben kívánok eleget tenni.

Végzettségem szerint okleveles gazdasági agrármérnök, környezetpolitikai szakember, illetve lovaskultúra-oktató vagyok. Korábban vidékfejlesztéssel és környezetpolitikával foglalkoztam, szakmámban több évig dolgoztam külföldön, jelenleg főállásban gazdálkodom. Világlátott, másokat elfogadó, a környezetvédelemért és környezetünk tisztaságáért harcosan és tudatosan tevékenykedő embernek vallom magam.

A Törökbálint Holnap Egyesület tagjaival sikerült közös értékeket megfogalmaznunk, és készek vagyunk azok képviseletére is. Elsődleges fontosságúnak tartjuk, hogy Törökbálint élhető kisváros maradjon, ne épüljön be minden zöld területe, és az átmenő forgalom lényegesen csökkenjen. Az autópályákkal körülvett 7-es választókerületben azért kívánok dolgozni, hogy élhetőbb legyen az autópályák közvetlen szomszédsága, illetve tiszteljük, ismerjük és védjük meg természeti értékeinket.