Törökbálint Holnap Egyesület honlapja
Zsigmond Jánosné képviselőjelölt

Zsigmond Jánosné (a köztudatban Zsigmond Zsuzsa) vagyok, 1961-ben születtem Törökbálinton Hacknauer Zsuzsannaként. Általános iskolai tanulmányaimat a Zimándy Ignác iskolában végeztem. A középiskolát a József Attila Gimnáziumban, majd a Budaörsi Gimnáziumban végeztem el. 1980-ban házasságot kötöttem Zsigmond Jánossal, két gyermekünk született. Érettségi után a következő végzettségeket szereztem meg: középfokú vámügyintéző, felsőfokú anyag és áruforgalom, logisztika, biztosítás, pénzügyi közvetítő. 2013-ban vállalkozó lettem. Azóta egy neves biztosító társaság szerződött partnere vagyok. Szabad kapacitásom hasznos kitöltése miatt egy helyi étteremben ételfutárként segítek.
Mindig érdekelt a törökbálinti emberek és Törökbálint sorsa. Szeretem hallgatni őket, és lehetőségeimhez mérten igyekszem segíteni. Először öt éve érlelődött meg bennem a gondolat, hogy nemcsak magánemberként, hanem más módon is kellene tenni valamit. Akkor ismertem meg Szőke Pétert. Tetszett a fiatalos lendülete, az amiket a közösségért tett. Ő kérte, hogy csatlakozzam a Törökbálint Holnap Egyesülethez. A kitűzött célokkal azonosulni tudok, ezért csatlakoztam. Felkérésére elindulok az önkormányzati választáson.

Azt látom, hogy semmit nem sikerült elérni az autópályák zajterhelése ügyében. Elfogadhatatlan, hogy az M0-ás autópálya úgy lett felújítva, hogy nincs megfelelő zajvédőfal. Fontosnak tartom, hogy hatékonyan lépjünk fel a zajterhelés ellen. Problémának látom a gyalogátkelőhelyek hiányát és a rossz állapotú, vagy éppen hiányzó járdákat. Az utóbbi idők rendkívüli esőzései rávilágítottak a vízelvezetési gondokra, amelyeket meg kell oldanunk. A jelentős átmenő forgalom, főleg a reggeli órákban, pedig egyre jobban megkeseríti mindannyuink mindennapjait. A Törökbálint Holnap Egyesület koncepcionálisan akarja kezelni ezt a kérdést, és egész Törökbálinton csökkenteni fogjuk az átmenő forgalmat.

Kérem, támogassa jelöltségem, és tegyünk együtt az otthonunkért, Törökbálintért.